SSD VPS Hosting

Un server SSD VPS foloseste ca spatiu de stocare SSD-uri si il puteti adminstra prin itermediul panoului de control SolusVM, care va perminte sa il reparati, reinstalati, monitorizati si gestionati serverul virtual privat. Serverele SSD VPS au o mare viseza de citire si de scriere, ceea ce inseamna ca aplicatii d-tra Web pot si incarcat mult mai rapid decat un Vps normal pe hdd.

ch-vps
ch-vps

SSD VPS Hosting

SSD VPS Hosting Un server virtual (OpenVZ-SSD) este o masina vituala care functioneaza precum un server independent cu storage SSD, dar care face parte dintr-un sistem de operare mai mare. Daca nu sunteti pregatit sau nu aveti resursele necesare pentru a va administra complet propriul server dedicat, un VPS este solutia perfecta. Astfel, un administrator se va ocupa de securitatea datelor, in timp ce dumneavoastra veti avea acces administrativ la serverul SSD VPS. De asemenea, VPS-ul reprezinta o alternativa la serverele dedicate care ofera o redundanta marita. Daca aveti un back-up pregatit, orice incident care poate aparea pe un server VPS SSD este mai simplu si mai rapid de remediat decat in cazul oricarui alt tip de hosting.Oferim o gama variata de servere virtuale cu virtualizare de tip OpenVZ pe storage SSD. vps ssd hosting, vps ssd hosting, vps ssd hosting, vps ssd hosting, vps ssd hosting. ssd vps hosting, ssd vps hosting, ssd vps hosting, ssd vps hosting, ssd vps hosting

ch-vps

Timp de activare

Practic se face instant, dupa ce platesti primesti imediat un mail cu deteliile contului vps ssd. SSD VPS este despre viteza și performanța chiar de la început.

ch-vps

24/7 sprijin de incredere

Tehnicienii nostrii de suport lucreaza non stop pentru a va oferi sprijin de incredere si raspuns intrebarilor dumneavoastra 24/7. Puteti cere sprijin prin email, ticket sau telefonic

ch-vps

Controlul Vps-ului

Ai control total asupra mașinii tale virtuale, atât prin SSH cât și prin acces cu ajutorul clientului specializat. Poți face orice modificări, inclusiv reinstalarea sistemului de operare!