OpenVz VPS

Un server virtual (VPS) este o masina vituala care functioneaza precum un server independent, dar care face parte dintr-un sistem de operare mai mare. Daca nu sunteti pregatit sau nu aveti resursele necesare pentru a va administra complet propriul server dedicat, un vps este solutia perfecta. Astfel, un administrator se va ocupa de securitatea datelor, in timp ce dumneavoastra veti avea acces administrativ la serverul VPS. De asemenea, VPS-ul reprezinta o alternativa la serverele dedicate care ofera o redundanta marita.

ch-vps
ch-vps

De ce VPS Hosting?

Unori ai nevoie de mai multa putere si flexibilitate mai ales atunci cand dezvolti un proiect mai mare precum un magazin online sau o platforma custom. Daca te regasesti in aceasta situatie cea mai buna solutie pentru tine este activarea unui server VPS. Daca pe viitor proiectul tau o sa creasca destul de mult poti migra in orice moment pe un server dedicat. Serverele VPS ofera toate caracteristicile unui pachet de gazduire shared si a unui server dedicat insa la un cost lunar mult mai redus.

 

ch-vps

Planurile VPS Hosting

Aceste planuri sunt destinate celor care au nevoie de resurse garantate pentru site sau aplicatie, mai multe resurse decat poate oferi un abonament de gazduire shared, disponibile in orice moment.

ch-vps

24/7 sprijin de incredere

Tehnicienii nostrii de suport lucreaza non stop pentru a va oferi sprijin de incredere si raspuns intrebarilor dumneavoastra 24/7. Puteti cere sprijin prin email, ticket sau telefonic

ch-vps

Controlul Vps-ului

Ai control total asupra mașinii tale virtuale, atât prin SSH cât și prin acces cu ajutorul clientului specializat. Poți face orice modificări, inclusiv reinstalarea sistemului de operare!