KVM VPS Hosting

Lasa Ch-Center sa iti satisfaca nevoile cu planurile sale de KVM VPS bine concepute sifoarte eficiente. Noi oferim clientilor nostri solutii KVM VPS sigure, rapide si rentabile la preturi accesibile. Suntem aici pentru a va oferi KVM VPS sigure si fiabile pe care le asteptati din partea noastra fara a depasi bugetul alocat serverul d-tra KVM VPS. Serverele noastre KVM VPS sunt, de asemenea, u?or de gestionat datorita utilizari unui panoul de control virtual care este inclus in toate planurile noastre KVM VPS. Un KVM VPS va permite sa rula?i o varietate de sisteme de operare pe o ma?ina virtuala în mod semnificativ costul unui KVM VPS mai mic decât costul unui server dedicat.

 

ch-vps
ch-vps

KVM VPS Hosting

Un server virtual (VPS KVM) este o masina vituala care functioneaza precum un server independent, dar care face parte dintr-un sistem de operare mai mare. Daca nu sunteti pregatit sau nu aveti resursele necesare pentru a va administra complet propriul server dedicat, un VPS KVM este solutia perfecta. Astfel, un administrator se va ocupa de securitatea datelor, in timp ce dumneavoastra veti avea acces administrativ la serverul VPS. De asemenea, VPS-ul reprezinta o alternativa la serverele dedicate care ofera o redundanta marita. Daca aveti un back-up pregatit, orice incident care poate aparea pe un server VPS este mai simplu si mai rapid de remediat decat in cazul oricarui alt tip de hosting.Oferim o gama variata de servere virtuale cu virtualizare de tip KVM

 

ch-vps

De ce Kvm Vps?

KVM VPS ofera virtualizare completă, ceea ce înseamnă că se poate instala sistemul de operare din propriile imagini ISO.

ch-vps

24/7 sprijin de incredere

Tehnicienii nostrii de suport lucreaza non stop pentru a va oferi sprijin de incredere si raspuns intrebarilor dumneavoastra 24/7.

ch-vps

VPS Windows sau Linux VPS

KVM VPS ofera mai multe optiuni de VPS. Puteti alege intre sisteme de operare Windows sau sisteme de operare Linux.