Servere Dedicate de baza

Daca esti nesigur de tipul de hosting de care ai nevoie, este mereu o idee buna sa te gandesti la beneficiile pe care acesta ti le ofera. Comparat cu alte tipuri de hosting, Serverele Dedicate va ofera un nivel maxim de securitate si posibilitatea de a folosi toate resursele serverului. Daca sunteti in cautare de solutii performante de gazduire a serverelor dedicate, va puteti consulta cu specialistii echipei noastre care va stau la dispozitie 24/7, pentru a putea gasi impreuna solutia ideala de gazduire in functie de necesitatile dumneavoastra. Impreuna cu echipa de vanzari, vom cataloga toate nevoile dumneavoastra si va vom face recomandarile potrivite. Oferindu-va o gama variata de configurari personalizabile si suplimente pentru serverele dedicate, in timpul dezvoltarii afacerii dumneavoastra, noi va vom devenii cel mai important partener. Un server dedicat este o solutie de hosting pentru magazine online, servere de e-mail, servere de jocuri sau orice alta aplicatie in care performanta si fiabilitatea sunt de mare importanta. Fiecare server dedicat beneficiaza de un sistem de securitate si si siguranta. Protejarea datelor serverului dedicat este consiliata de un sistem redundant Pentru siguranta unui server dedicat, ch-center ofera mai multe servicii optionale de securitatea si backup
Ch-center va ofera o gama larga de servere dedicate basic:
Basic server: server dedicat cu intel atom, server dedicat cu intel I3, server dedicat cu intel I5, server dedicat cu intel I7.

 

ch-vps

Planuri Servere Dedicate

Basic server: server dedicat cu intel atom, server dedicat cu intel pentium, server dedicat cu intel I3, server dedicat cu intel I5, server dedicat cu intel I7.

 

ch-vps

24/7 sprijin de incredere

Tehnicienii nostrii de suport lucreaza non stop pentru a va oferi sprijin de incredere si raspuns intrebarilor dumneavoastra 24/7.

 

ch-vps

Servere de incredere

Serverele noastre sunt de cea mai inalta calitate si contin specificatii ce asigura performanta cea mai inalta pentru site-ul dumeavoastra atat ziua cat si noaptea.

Servere Dedicate Profesionale

Serverele dedicate profesionale sunt performante. Cand partajezi un server cu alti clienti de hosting, exista riscul de a nu avea acces la toata latimea de banda sau la memoria de care ai nevoie. Pe un server dedicat profesional, site-ul tau ruleaza rapid si eficient, chiar daca sunt cresteri mari de trafic sau incarci o multime de fotografii si videoclipuri de inalta rezolutie. Serverele dedicate profesionale sunt securizate la maxim. Toate resursele de pe server sunt alocate pentru tine, primesti actualizari frecvente ale sistemului de operare si patch-uri de securitate. In plus, beneficiezi de suport tehnic 24/7. Serverele dedicate ofera mai mult control si mai multa flexibilitate. Cand partajezi un server cu alti clienti de hosting, exista o multime de aspecte pe care nu le poti controla. Putem gestiona totul pentru tine, astfel incat sa te poti concentra pe afacerea ta online.
Ch-center ofera o gama larga de procesoare intel xeon pentru serverele dedicate. Clientul isi poate configura un server dedicat dupa necesitatile proprii.
Servere profesionale: server dedicat cu Intel Xeon x3440, server dedicat cu Intel Xeon E5540, server dedicat cu Intel Xeon six core L5640
Servere dedicate cu doua procesoare: server dedicat cu intel xeon doua procesoare E5540, server dedicat doua procesoare X5570, server dedicat doua procesoare six core L5640

 

ch-vps

Alocare Ip-uri suplimentare

Pe serverele noastre dedicate fiecare plan beneficiaza de un anumit numar de ip-rui, fiecare client poate suplimenta acest numar de ip-uri dupa necesitatile proprii.

 

ch-vps

Trafic nelimitat

Orice plan de servere dedicate beneficiaza de trafic necotorizat in internet. Ch-Center iti ofera trafic nelimitat oricarei aplicatii folosite pe serverele noastre.

 

ch-vps

Planuri Servere Dedicate

Servere profesionale: server dedicat cu Intel Xeon x3440, server dedicat cu Intel Xeon E5540, server dedicat cu Intel Xeon six core L5640