Cloud VPS Hosting

Site-urile găzduite pe planurile Cloud Vps beneficiaza de redundanta si uptime-ul garantat de serviciile de Cloud Cluster. Acest lucru înseamnă că resursele de găzduire pentru fiecare Cloud Vps sunt reproduse pe fiecare server Cloud din cluster. De exemplu, în cazul în care un singur server Cloud Vps are deja trafic maxim, atunci parte din resurse se muta automat catre serverul de Cloud inactiv din cluster. Cu alte cuvinte, Cloud ruleaza servicii de gazduire web, cum ar fi stocarea de fișiere, SSH, FTP, SFTP, și servicii de e-mail (de exemplu SMTP), servere virtuale etc, pe mai multe servere diferite simultan.

ch-vps
ch-vps

Cloud VPS Hosting

Un Cloud VPS reprezinta un VPS dinamic (poate fi modificat in timpul rularii), iar principalele sale atribute sunt faptul ca resursele suplimentare hardware pot fi adaugate in timpul rularii si ca VPS-ul poate fi mutat pe un alt echipament in timpul rularii.In ceea ce priveste capacitatea, serverul de tip Cloud VPS permite utilizarea unor resurse tehnice foarte mari, in functie de nevoile fiecarei companii, fara a fi nevoie de achiziționarea unor resurse hardware suplimentare. Cu alte cuvinte, VPS Cloud ofera o flexibilitate aproape nelimitata in ceea ce priveste resursele, iar upgrade-ul se poate face chiar în timpul rularii. Astfel, daca site-ul dumneavoastră inregistreaza brusc un trafic mult mai mare, nu este necesara migrarea pe un alt server, ci puteti pur si simplu sa adagati mai multe resurse, schimbarile implementandu-se imediat. Acest beneficiu avantajeaza companiile de toate dimensiunile, insa vizeaza in mod special utilizatorii mici de hosting, oferindu-le posibilitatea de a plati un preț fix pentru anumite resurse limitate sau un pret personalizat, in functie de nevoile website-ului. Totodata, pentru administrarea unui Cloud VPS nu veti avea nevoie de o echipă IT de administratori. Serverul virtual va fi configurat si deservit de providerul de hosting, iar consultantul va avea responsabilitatea de a va tine la curent cu toate necesitatile pietei.

 

ch-vps

De ce Cloud Vps?

Ch-Center ofera o gama larga de planuri Cloud Vps perfect personalizate, astfel incat sa poti alege planul potrivit pentru tine.

ch-vps

24/7 sprijin de incredere.

Tehnicienii nostrii de suport lucreaza non stop pentru a va oferi sprijin de incredere si raspuns intrebarilor dumneavoastra 24/7.

ch-vps

Trafic necontorizat.

Orice plan Cloud Vps beneficiaza de trafic necotorizat in internet. Ch-Center iti ofera trafic nelimitat oricarei aplicatii folosite pe serverele noastre.