Servere Dedicate
Serverele dedicate sunt performante. Cand partajezi un server cu alti clienti de hosting, exista riscul de a nu avea acces la toata latimea de banda sau la memoria de care ai nevoie. Pe un server dedicat, site-ul tau ruleaza rapid si eficient, chiar daca sunt cresteri mari de trafic sau incarci o multime de fotografii si videoclipuri de inalta rezolutie. Serverele dedicate sunt securizate la maxim. Toate resursele de pe server sunt alocate pentru tine, primesti actualizari frecvente ale sistemului de operare si patch-uri de securitate. In plus, beneficiezi de suport tehnic 24/7.
ch-vps
 

 

 

 

 

 

Servere Dedicate

Serverul dedicat reprezinta un serviciu de inchiriere a unui server fizic situat intr-un centru de date amenajat pentru conditii optime de functionare (Data Center). Odata ce a achizitionat serverul, clientul poate folosi toate resursele serverului in scopuri proprii. Acest lucru este mult mai avantajos fata de gazduirea pe resursele partajate sau in comun deoarece clientul detine controlul absolut asupra serverului, inclusiv alegerea sistemului de operare, arhitectura hardware, etc. Principiul de functionare al unui server dedicat aflat intr-un Data Center este acelasi cu principiul de functionare al unui server propriu aflat in locatia clientului. Este necesara conexiunea la internet atat in Data Center cat si in locatia clientului. Clientul trimite cererea catre server, iar serverul raspunde la solicitarea clientului furnizand informatia solicitata.
Ch-center va ofera o gama larga de servere dedicate basic:
Basic server: server dedicat cu intel atom, server dedicat cu intel I3, server dedicat cu intel I5, server dedicat cu intel I7.

 

ch-vps

ch-vps

Planuri Servere Dedicate

Basic server: server dedicat cu intel atom, server dedicat cu intel pentium, server dedicat cu intel I3, server dedicat cu intel I5, server dedicat cu intel I7.

ch-vps

24/7 sprijin de incredere

Tehnicienii nostrii de suport lucreaza non stop pentru a va oferi sprijin de incredere si raspuns intrebarilor dumneavoastra 24/7.

ch-vps

Servere de incredere

Serverele noastre sunt de cea mai inalta calitate si contin specificatii ce asigura performanta cea mai inalta pentru site-ul dumeavoastra atat ziua cat si noaptea.